Referenser

Jag har arbetat med miljöer inom näringsliv, hotell, restaurang, vårdhem samt privata hem. Jag tycker om alla våra kunder! Varje uppdrag är unikt, det gör att man alltid lär sig något nytt i varje projekt, och man måste vara öppen och lyhörd. En nöjd kund är den bästa belöningen!

Föregående bild
Nästa bild
Kontor

JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm​

Ett nytt inredningskoncept från grunden, en utbildningslokal för externa besökare, studio och arbetsplatser. Kunden ville ha en lugn och neutral färgskala i hela lokalen och det var viktigt att vi tog hänsyn till den gamla byggnaden och atmosfären i Gamla stan. 

Vi tog fram förslag på möbler, textilier, belysning och dekorationer. Vi valde färg- och material till väggar, golv, pentryn, m m och agerade sedan även projektledare för inköp, leveranser, montage och koordinering med entreprenörens underleverantörer. Detta i samarbete med Hökars Inredningar.

Kontor

Affibody

Ett nytt inredningskoncept från grunden i samband med att kunden flyttade in i nya lokaler. Tillsammans med Hökars Inredningar kom vi med förslag till all inredning i form av möbler, textilier, belysning, dekorationer, färg- och materialval till väggar, golv, pentryn, m m och agerade projektledare för allt, inklusive inköp, leveranser, montage och koordinering med entreprenörens underleverantörer. Allt för att arbetet skulle flyta på så smidigt som möjligt.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild
Kontor

Svensk Handel

Kunden önskade att deras lobby skulle kännas representativ och vara flexibel för olika evenemang i lokalen, med allt från tv-inspelningar till stora konferensmingel med catering. 

Tillsammans med Hökars Inredningar utvecklade ett koncept med många och varierande sitt- och ståplatser, som mötte behovet av flexibilitet, men som ändå höll ihop formmässigt. Det vackra marmorgolvet gav inspiration och fick lägga grund för färgsättningen av textiler, mattor och övrig inredning.

HotelL

Ersta Nya Hotell

En del av Ersta Sjukhus projekt ”Ersta Flyttar”, där en kedja av internflyttar pågick inför byggnationen av ett nytt sjukhus. Detta innebar ansvar för inventering av befintliga möbler, samt att göra kompletteringar och inredningslösningar till nya lokaler för olika avdelningar på sjukhuset.

Ett mycket roligt och omfattande projekt, där vi, tillsammans med Hökars Inredningar inredde 16 nya hotellrum från grunden. Ett inredningskoncept med både urval av möbler, specialsnickerier, belysning och specialdesignad matta. Dessa stod klara våren 2018.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild
Restaurang

Restaurang Ersta Terassen

Uppdrag utfört tillsammans med Hökars Inredningar. Vi jobbade med att förbättra ljudnivån och samtidigt höja trivseln och intrycket i Resturang Terassen med hjälp av nya textilier och tapeter. 

Sjukhus

Ersta Sjukhus, Hospice Ersta Diakoni

En del av i Ersta Sjukhus projekt ”Ersta Flyttar”, där en kedja av internflyttar pågick inför byggnationen av ett nytt sjukhus. Detta innebar ansvar för inventering av befintliga möbler, samt att göra kompletteringar och inredningslösningar till nya lokaler för olika avdelningar på sjukhuset.

Tillsammans med Hökars Inredningar jobbade vi med att få denna avdelning att kännas lugn och harmonisk för att inge trygghet.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild
Kontor

AMGEN – Solna

Ett från början snyggt kontor men kunden önskade lite mer själ och värme.

Tillsammans med Hökars Inredningar ökade vi trivseln och levererade mattor, gardiner, kuddar och styling. Det nya kontoret uppskattades stort av personalen som tyckte deras arbetsplats blivit så mycket mer trivsam.

Kontor

Bonnier Audio – Sveavägen

Uppdrag tillsammans med Viz arkitektkontor, som tog fram inredningskonceptet tillsammans med kunden.

Inchi var helhetsleverantör av inredningen. Kunden önskade mycket färg och behövde textiler och mattor för bättre ljudreducering. Inchi levererade inredning till 8–10 arbetsplatser, ett mötesrum, ett konferensrum, en lounge och ett pentry. Det var en mycket begränsad budget i projektet.

Föregående bild
Nästa bild
Föregående bild
Nästa bild
Kontor

Book Beat

Kunden behövde flytta delar av verksamheten till en annan våning i fastigheten och kunde återanvända sin befintliga inredning till stor del. Kunden och Viz arkitektkontor tog fram ett nytt inredningskoncept.

Inchi var helhetsleverantör av den nya inredningen, som mestadels bestod av gardiner, draperier mattor och belysning. Inchi var också projektstöd under flytten.