Processen

Kontorsinredning i Stockholm

Som inredare kan jag ta hand om hela processen eller utvalda delar. Resultatet kan vara egna rum, kontorslandskap, cellkontor, flexkontor, aktivitetsbaserat kontor eller en kombination av flera lösningar. Allt beror på vad man har för verksamhet och vad man vill uppnå. En del kunder har arbetat med dessa frågor under lång tid och behöver kanske bara hjälp med att se på sin arbetsplats med nya ögon och få råd kring vad man kan behöva strukturera upp och addera till, för att få en trivsammare och effektivare miljö. Jag har lång erfarenhet inom branschen som inredare i Stockholm och jag ser till att du som kund känner dig trygg och i goda händer genom hela processen. 

Inventering - Inchi Interior erbjuder Kontorsinredning i Stockholm
01

Inventering

Inventering bör alltid göras innan man påbörjar en förändring av inredningen på arbetsplatsen. Det finns ingen anledning att göra sig av med möbler, textiler och belysning som är fullt funktionsduglig. Däremot behöver man använda det man har på rätt ställe och i rätt sammanhang för att bygga en funktionell och trivsam miljö. Det krävs erfarenhet och kunskap för att se vad som är värt att behålla och vart de skall placeras.

Jag inventerar och dokumenterar all kontorsinredning och kategoriserar produkterna, gör underlag med vad som kan behöva reperaras, kläs om, lackeras alternativt säljas av. Sedan försöker jag alltid att återanvända så mycket som möjligt av befintlig kontorsinredning i framtagandet av ett nytt koncept till din kontorsmiljö.

02

Återbruk & nyinköp

Återbruk kan tillämpas på olika sätt när det kommer till inredning. Tänk att ni exempelvis redan har ett fullt möblerat kontor men känner att inredningen börjar kännas sliten eller så kanske ni står inför en förändring och behöver planera om lokalen för nya arbetssätt. Alternativt så har ni precis startat upp er verksamhet och behöver införskaffa inredning till ert nya kontor och vill göra det så miljövänligt som möjligt.

I alla ovan nämnda scenarion kan jag som inredare hjälpa er att få det fint – samtidigt som vi sparar på miljön. Jag kan ta fram olika komplement till er befintliga inredning med hjälp av restaurering eller utvalda begagnade produkter i rätt färgsättning, design och funktion. Vissa kunder önskar ett helhetskoncept baserat på största delen handplockat återbruk med komplement där det behövs av nyproducerat. Jag är oberoende återförsäljare av kontorsinredning och textiler från alla kända svenska och skandinaviska producenter på marknaden och har därför stor kunskap om vad som finns att tillgå.

Återbruk & nyinköp - Inredningstjänster i Stockholm
Ritningar - Inredningsarkitekt i Stockholm
03

Ritningar

Som inredare hjälper jag er gärna att rita/skissa upp allt från små rum, matsalar, konferensrum, loungedelar, reception till hela våningsplan med olika arbetsområden. Oavsett så tittar jag på helhet, form och funktion i mina inredningstjänster. 

Exempelvis kan jag ta fram en idéskiss där alla era möbler och övrig inredning disponeras på ett bra sätt i lokalen, utifrån era arbetssätt och behov. Jag tar också fram hela planritningar inför flytt eller ombyggnation med ny planlösning.

04

Idépresentation

I nästa steg föreslår jag ett inredningskoncept. För enklare visualisering presenterar jag moodboards som innefattar planritningar, produktval, ljussättning, ljuddämpning samt färg- och materialprover.

 • Koncept
 • Funktion
 • Identitet
 • Inspiration
 • Visualisering
Idépresentation - Inredningstjänster för företag
Genomförande - Kontorsinredning i Stockholm
05

Genomförande

När konceptet är godkänt av kund är det dags för själva förvandlingen. Jag tar hand om inköpsprocessen, lagerför möblerna och ser till att kunden får en samlad leverans. Jag samordnar hantverkare samt tar ansvar för montering och installation av inredningen när det bäst passar kunden. När allt är på plats gör man en slutbesiktning för att säkerställa att allt är korrekt och att kunden är nöjd.

 • Inköp
 • Logistik
 • Möblering
 • Montering
 • Uppföljning
06

Abonnera en inredare

Att abonnera mig som inredare i Stockholm innebär att jag under en längre tid arbetar med er verksamhet och de anställda på företaget. Det får er arbetsplats i balans och behåller ordning och struktur över tid. Stora som små förändringar av arbetsplatsen när ert företag utvecklas eller expanderar kan göras kontinuerligt. Det förenklar processen och jag kan se vad ni behöver för åtgärder för en optimal arbetsplats.

Exempel

inredare 20 % = Pris. 20 400 kr/mån. 

inredare 50 % = Pris. 51 000 kr/mån 

Löpande avtal för inredningstjänster skrivs med minimum två månader framåt

Exempel på arbetsuppgifter

 • Inventering av inredning
 • Åtgärdsplan
 • Översyn ljud och ljus
 • Planskisser
 • Kollage
 • Inköp
 • Styling
Abonnera en Inredningsarkitekt i Stockholm