Om Inchi

Välkommen till mig, Linda Gavander, och Inchi Interiör. Jag har mångårig erfarenhet inom branschen som inredare. Då jag tidigare jobbat för flera av de största aktörerna har jag sett vad som efterfrågas och vad som saknas. För mig är varje projekt och kund unik och jag jobbar för att skapa innovativa och personliga miljöer med kundens behov, specifika önskemål och varumärke i fokus. Jag strävar alltid efter att spara på miljön och hålla budget och tidsplan. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och i goda händer genom hela processen.

Inredning behöver inte vara dyrt eller krångligt. Jag lägger ambitionsnivån efter era behov. Jag utgår alltid ifrån funktion, ergonomi, hållbarhet och miljö. Inredningen skall hålla över tid och för ett hårdare slitage. Att få använda färger, textiler, olika material och vara kreativ i framtagningsprocessen är sedan en bonus! En bra arbetsmiljö leder till ökad trivsel och motiverade medarbetare. Jag vill med vår inredning hjälpa företag att få människor att trivas och utvecklas.

Inchi Interiör samarbetar och utför ofta uppdrag tillsammans med andra partners beroende på uppdrag, även dem en oberoende inredningskonsult. På så sätt kan vi alltid bolla idéer och ta hjälp av varandras kompetenser och styrkor.

Linda Gavander - Inredningsarkitekt i Stockholm