Företaget & Tjänster

Viktigt att utgå ifrån när man arbetar med inredning till kontor och offentligmiljö är framför allt funktion, ergonomi, hållbarhet och miljö. Då inredningen skall hålla över tid och för ett hårdare slitage.

Resultatet kan vara egna rum, kontorslandskap, cellkontor, flex kontor, aktivitetsbaserat kontor eller en kombination av flera lösningar. Allt beror på vilket arbetssätt er organisation väljer att arbeta med, beroende på vad man har för verksamhet och vad man vill uppnå. Många företag och organisationer har arbetat med dessa frågor under lång tid medan andra behöver mer vägledning och coachning.

Ibland kan man bara behöva hjälp med att se på sin arbetsplats med nya ögon och få råd och hjälp med vad man kan behöva strukturera upp och även addera till, för att få en trevligare och effektivare arbetsmiljö på sitt kontor

Då jag har lång erfarenhet av branschen, arbetar jag som återförsäljare för en mängd kända leverantörer av möbler, textilier och belysning. Detta möjliggör att jag kan leverera företagsunika lösningar efter kundens behov och budget.

Inchi Interiör tillhanda håller allt från möbleringsförslag, framtagning av produkter, leverans, montering och projektledning.

Vid kompletteringar erbjuder jag även inventering, för att sedan kunna sätta samman ny och ev. gammal inredning till en bra helhet.

images/kontorsinredning-kontorsmobler-tjanster-1
images/kontorsinredning-kontorsmobler-tjanster-2
images/kontorsinredning-kontorsmobler-tjanster-3