TIDIGARE CASE

Vi har arbetat med miljöer inom näringsliv, hotell, restaurang, vårdhem samt privata hem. Vi tycker om alla våra kunder! Varje uppdrag är unikt, det gör att man alltid lär sig något nytt i varje projekt, och man måste vara öppen och lyhörd. En nöjd kund är den bästa belöningen!

”Det har stor betydelse när vi rekryterar ny personal att vi kan attrahera med fina lokaler.”

Karin Nord Affibody

”Jag skulle alla dagar i veckan välja att använda Inchi i mina projekt igen.”

Madeleine Wirmark Ersta diakoni

”I de projekt vi haft ihop har våra kunder blivit nöjda. Vilket så klart är positivt för vår kundkontakt också.”

Anna Lindqvist VIZ Arkitektkontor AB

”Inchi var lätta att samarbeta med och hade ett trevligt bemötande. Proffsigt och lyhört både var det gäller behov och budget.”

Annika Green Ersta konferens, terrass & hotell

”Utseendet och funktionen i våra lokaler var det som rankades högst i vår medarbetarundersökning ett halvår efter inflyttningen.”

Karin Nord Affibody

”Inchi är verkligen lyhörda och har hög känsla för detaljer och ett helhetsperspektiv som knyter samman säcken.”

Madeleine Wirmark Ersta Diakoni

”Man känner sig trygg att lämna över kunder till Inchi då vi vet att dom blir väl omhändertagna.”

Anna Lindqvist VIZ Arkitektkontor AB

”Jag är supernöjd med resultaten, framförallt de nya fina hotellrummen, färgsättningen är så fin.”

Annika Green Ersta konferens, terrass & hotell

JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm

Ett nytt inredningskoncept från grunden, en utbildningslokal för externa besökare, studio och arbetsplatser. Kunden ville ha en lugn och neutral färgskala i hela lokalen och det var viktigt att vi tog hänsyn till den gamla byggnaden och atmosfären i Gamla stan. 

Vi tog fram förslag på möbler, textilier, belysning och dekorationer. Vi valde färg- och material till väggar, golv, pentryn, m m och agerade sedan även projektledare för inköp, leveranser, montage och koordinering med entreprenörens underleverantörer. Detta i samarbete med Hökars Inredningar.

JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm JP Infonet AB – Gamla stan, Stockholm - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Affibody

Ett nytt inredningskoncept från grunden i samband med att kunden flyttade in i nya lokaler. Tillsammans med Hökars Inredningar kom vi med förslag till all inredning i form av möbler, textilier, belysning, dekorationer, färg- och materialval till väggar, golv, pentryn, m m och agerade projektledare för allt, inklusive inköp, leveranser, montage och koordinering med entreprenörens underleverantörer. Allt för att arbetet skulle flyta på så smidigt som möjligt.

Affibody - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Affibody - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Affibody - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Affibody - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Svensk Handel

Kunden önskade att deras lobby skulle kännas representativ och vara flexibel för olika evenemang i lokalen, med allt från tv-inspelningar till stora konferensmingel med catering. 

Tillsammans med Hökars Inredningar utvecklade ett koncept med många och varierande sitt- och ståplatser, som mötte behovet av flexibilitet, men som ändå höll ihop formmässigt. Det vackra marmorgolvet gav inspiration och fick lägga grund för färgsättningen av textiler, mattor och övrig inredning.

Svensk Handel - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Svensk Handel - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Svensk Handel - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Ersta Nya Hotell

En del av Ersta Sjukhus projekt ”Ersta Flyttar”, där en kedja av internflyttar pågick inför byggnationen av ett nytt sjukhus. Detta innebar ansvar för inventering av befintliga möbler, samt att göra kompletteringar och inredningslösningar till nya lokaler för olika avdelningar på sjukhuset.

Ett mycket roligt och omfattande projekt, där vi, tillsammans med Hökars Inredningar inredde 16 nya hotellrum från grunden. Ett inredningskoncept med både urval av möbler, specialsnickerier, belysning och specialdesignad matta. Dessa stod klara våren 2018.

Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Nya Hotell - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Restaurang Ersta Terassen

Uppdrag utfört tillsammans med Hökars Inredningar. Vi jobbade med att förbättra ljudnivån och samtidigt höja trivseln och intrycket i Resturang Terassen med hjälp av nya textilier och tapeter. 

Restaurang Ersta Terassen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Restaurang Ersta Terassen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Ersta Sjukhus, Hospice Ersta Diakoni

En del av i Ersta Sjukhus projekt ”Ersta Flyttar”, där en kedja av internflyttar pågick inför byggnationen av ett nytt sjukhus. Detta innebar ansvar för inventering av befintliga möbler, samt att göra kompletteringar och inredningslösningar till nya lokaler för olika avdelningar på sjukhuset.

Tillsammans med Hökars Inredningar jobbade vi med att få denna avdelning att kännas lugn och harmonisk för att inge trygghet.

Ersta Sjukhus, Hospice Ersta Diakoni - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Sjukhus, Hospice Ersta Diakoni - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Ersta Sjukhus, Hospice Ersta Diakoni - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

AMGEN/Solna

Ett från början snyggt kontor men kunden önskade lite mer själ och värme.

Tillsammans med Hökars Inredningar ökade vi trivseln och levererade mattor, gardiner, kuddar och styling. Det nya kontoret uppskattades stort av personalen som tyckte deras arbetsplats blivit så mycket mer trivsam.

AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm AMGEN/Solna - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Bonnier Audio, Sveavägen

Uppdrag tillsammans med Viz arkitektkontor, som tog fram inredningskonceptet tillsammans med kunden.

Inchi var helhetsleverantör av inredningen. Kunden önskade mycket färg och behövde textiler och mattor för bättre ljudreducering. Inchi levererade inredning till 8–10 arbetsplatser, ett mötesrum, ett konferensrum, en lounge och ett pentry. Det var en mycket begränsad budget i projektet.

Bonnier Audio, Sveavägen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Bonnier Audio, Sveavägen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Bonnier Audio, Sveavägen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Bonnier Audio, Sveavägen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Bonnier Audio, Sveavägen - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm

Book Beat, Bonnier

Kunden behövde flytta delar av verksamheten till en annan våning i fastigheten och kunde återanvända sin befintliga inredning till stor del. Kunden och Viz arkitektkontor tog fram ett nytt inredningskoncept.

Inchi var helhetsleverantör av den nya inredningen, som mestadels bestod av gardiner, draperier mattor och belysning. Inchi var också projektstöd under flytten.

Book Beat, Bonnier - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Book Beat, Bonnier - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm Book Beat, Bonnier - Vi erbjuder Kontorsmöbler i Stockholm