OM INCHI

Välkommen till mig, Linda Gavander, och Inchi Interiör. Vi har mångårig erfarenhet inom branschen. Då vi tidigare jobbat för flera av de största aktörerna har vi sett vad som efterfrågas och vad som saknas. För oss är varje projekt och kund unik och vi jobbar för att skapa innovativa och personliga miljöer med kundens behov, specifika önskemål och varumärke i fokus. Vi strävar alltid efter att spara på miljön och hålla oss till budget och tidsplan. Det är viktigt att du som kund känner dig trygg och i goda händer genom hela processen.

Inredning behöver inte vara dyrt eller krångligt. Vi lägger ambitionsnivån efter era behov. Vi utgår alltid ifrån funktion, ergonomi, hållbarhet och miljö. Inredningen skall hålla över tid och för ett hårdare slitage. Att få använda färger, textiler, olika material och vara kreativ i framtagningsprocessen är sedan en bonus! En bra arbetsmiljö leder till ökad trivsel och motiverade medarbetare. Vi vill med vår inredning hjälpa företag att få människor att trivas och utvecklas.

Inchi Interiör samarbetar och utför ofta uppdrag tillsammans med Hökars Inredningar, även dem en oberoende inredningskonsult. På så sätt kan vi alltid bolla idéer och ta hjälp av varandras kompetenser och styrkor.

Inchi interiör AB - Kontorsinredning och kontorsmöbler - om mig